Tegoroczna edycja POLAGRA GASTRO i INVEST HOTEL potrwa do czwartku 4 października. Podczas czterech dni Targów swoje produkty i usługi zaprezentuje ponad 700 wystawców z całego świata. Najpokaźniejszą grupę wciąż stanowią jednak przedstawiciele krajowych firm, wśród których nie brakuje podmiotów zarówno dobrze znanych w branży HoReCa, jak i wchodzących na rynek ze swoimi pionierskimi produktami czy usługami.
Część wystawienniczą uzupełnia bogata lista wydarzeń towarzyszących, wśród których znajdują się m.in.:
- druga część finału Kulinarnego Pucharu Polski;
- konferencja: Nowoczesne metody filtracji i odzysku ciepła w okapach mobilnych i stacjonarnych;
- warsztaty na temat parzenia kawy i prowadzenia biznesu kawowego;
- spotkanie: Fotografia kulinarna bez tajemnic – prowadzone przez Studio YUMMYPIX;
- szkolenie: Nowoczesne zarządzanie kosztem, czyli finanse w gastronomii;
- szkolenie: Restauracja bez rotacji pracowników, czyli zarządzanie personalem w XXI wieku.
Wydarzenie organizowane przez Międzynarodowe Targi Poznańskie stanowi źródło wiedzy o nowoczesnych rozwiązaniach dla branży gastronomicznej i hotelarskiej. Podczas POLAGRA GASTRO i INVEST HOTEL regularnie odbywają się krajowe, europejskie, a nawet światowe premiery produktów i usług dla sektora HoReCa, nierzadko awangardowych.
Zapraszamy zatem do odwiedzenia Targów POLAGRA GASTRO i INVEST HOTEL, a także śledzenia portalu Horeca Business Club i naszego profilu na Facebooku, gdzie pojawiać się będą informacje z tego wydarzenia.