Warsztat czwarty – Gastro Meeting 2019 – Jak prawidłowo tworzyć kartę win w restauracji: „Która chodzi”

0
1174
Jak stworzyć najlepszą kartę win, która będzie przyciągała klienta? Jeśli zadajesz sobie to pytanie i chcesz dowiedzieć się jak stworzyć idealną kartę win, zapisz się na warsztat czwarty, który odbędzie się podczas konferencji Gastro Meeting 2019, 20 maja w Airport Hotel Okęcie. Ułóż swój program konferencji jak puzzle i wybierz części konferencji lub warsztaty, których temat najbardziej Cię interesuje.

Warsztat czwarty „Jak prawidłowo tworzyć kartę win w restauracji: „Która chodzi” przeznaczony jest dla restauratorów, którzy chcą idealnie dopasować kartę wina w zależności od charakteru miejsca, wielkości karty, a także wagi wina wśród innych alkoholi. Szkolenie będzie opierało się o praktyczne zajęcia, podczas których prowadzący z uczestnikami stworzą przykładowe karty z różnymi rodzajami win – dzieląc je na style, grupy cenowe, program kieliszkowy i inne. Uczestnicy otrzymają również odpowiedzi na bardzo ważne pytania dotyczące ustalania marży, liczby win, przekroju krajów i smaków. Prowadzący pokaże jak nie tracić na winach na kieliszki, jak podwyższyć rotacje oraz w jaki sposób szkolić zespół kelnerski.

O karcie win opowiadać będzie Szymon Milonas, akredytowany nauczyciel kursów Wine and Spirit Educational Trust, absolwent kursów sommelierskich w USA (Certified Specialist of Wine, WSET Advanced), Austrii (Court of Master Sommelier), Anglii (WSET Approved Program Provider) i Polsce (Międzynarodowa Szkoła Barmanów i Sommelierów), importer wina. Łączy doświadczenie jako konsultant biznesowy i do spraw personalnych (15 lat stażu) z pasją do wina i edukacji.

Aby wziąć udział w warsztatach, trzeba kupić bilet wstępu na konferencję, następnie bilet wstępu na wybrany przez siebie warsztat. Każda część kosztuje 50 zł i jest ograniczona liczbą 20 miejsc.

Zapraszamy do zapoznania się z agendą wystąpień tegorocznych prelegentów i prowadzących na oficjalnej stronie internetowej konferencji Gastro Meeting 2019.

Obowiązuje zasada „kto pierwszy, ten lepszy”, zatem zachęcamy do błyskawicznej rezerwacji za pomocą platformy Evenea.



Gastro Meeting to cykliczna konferencja, podczas której eksperci i praktycy branży gastronomicznej mają okazję, by wymienić się wiedzą i doświadczeniem oraz dyskutować na ważne, zawodowe tematy. To również doskonała okazja do zdobycia nowych kontaktów biznesowych w ramach Business Speed Dating – ekspresowych spotkań restauratorów i dostawców produktów/usług dla branży HoReCa.

Jako organizator konferencji, zapewniamy uczestnikom dogodne warunki, by spotkania te były jak najbardziej efektywne i owocowały licznymi sukcesami zawodowymi.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.