Drugi warsztat, od 11:00 do 12:30 poprowadzi Rafał Pasenik, właściciel H&R system. Od 25 lat związany z branżą HoReCa, którą zna od podszewki. Pomaga osiągać sukces w sprzedaży oraz budować stałe i zmotywowane do pracy zespoły. Absolwent Wyższej Szkoły Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie. Jego szkolenia dedykowane są nie tylko dla doświadczonych w branży gastronomicznej, ale również tym co zaczynają gastronomiczną podróż.
– Tam gdzie ważne jest budowanie relacji Goście – Obsługa oraz Lider-Zespół jestem do dyspozycji! – mówi Rafał Pasenik.
Tematem drugiego warsztatu jest „Asertywność menedżera – jak sobie radzić z trudnymi zachowaniami pracowników.” Prowadzący opowie w jaki sposób asertywnie określać szefowskie granice oraz pokaże jak podczas jednominutowej rozmowy zmotywować pracownika do zmiany jego zachowania. Wskaże pułapki, których należy uniknąć podczas rozmowy, aby przyniosła ona zamierzony efekty.
Aby wziąć udział w warsztatach, trzeba kupić bilet wstępu na konferencję, następnie bilet wstępu na wybrany przez siebie warsztat. Każda część kosztuje 50 zł i jest ograniczona liczbą 20 miejsc.
Zapraszamy do zapoznania się z agendą wystąpień tegorocznych prelegentów i prowadzących na oficjalnej stronie internetowej konferencji Gastro Meeting 2019.
Obowiązuje zasada „kto pierwszy, ten lepszy”, zatem zachęcamy do błyskawicznej rezerwacji za pomocą platformy Evenea.
Gastro Meeting to cykliczna konferencja, podczas której eksperci i praktycy branży gastronomicznej mają okazję, by wymienić się wiedzą i doświadczeniem oraz dyskutować na ważne, zawodowe tematy. To również doskonała okazja do zdobycia nowych kontaktów biznesowych w ramach Business Speed Dating – ekspresowych spotkań restauratorów i dostawców produktów/usług dla branży HoReCa.
Jako organizator konferencji, zapewniamy uczestnikom dogodne warunki, by spotkania te były jak najbardziej efektywne i owocowały licznymi sukcesami zawodowymi.