„Pokonywanie barier w rozwoju przedsiębiorstwa. Przykłady rozwiązań” – tak brzmi temat 3. warsztatu. Na szkoleniu dowiesz się jakiego rodzaju bariery w obszarach zarządczych, operacyjnych, komunikacyjnych, kompetencyjnych, produktowych i marketingowych mogą ograniczać Twoja firmę i jakie są możliwe ścieżki do znajdowania rozwiązań. Prowadzący omówią i pokażą casusy z praktyki firm, w których te rozwiązania zostały już wdrożone oraz przekażą jak w codziennej praktyce wykorzystywać wiedzę zdobytą podczas warsztatu.
Szkolenie poprowadzą Maciej Komorowski i Anna Lurje, założyciele i zarządzający firmą doradczą Managers Group MA, która od wielu lat, na co dzień uczestniczy i wspiera operacyjne działania przedsiębiorstw (współpracuje z firmami z branży piekarsko – ciastkarskiej, cukierniczej), wnosząc do ich działalności kreatywne rozwiązania, w praktyce wdrażając często autorskie rozwiązania.
Aby wziąć udział w warsztatach, trzeba kupić bilet wstępu na konferencję, następnie bilet wstępu na wybrany przez siebie warsztat. Każda część kosztuje 50 zł i jest ograniczona liczbą 20 miejsc.
Zapraszamy do zapoznania się z agendą wystąpień tegorocznych prelegentów i prowadzących na oficjalnej stronie internetowej konferencji Gastro Meeting 2019.
Obowiązuje zasada „kto pierwszy, ten lepszy”, zatem zachęcamy do błyskawicznej rezerwacji za pomocą platformy Evenea.
Gastro Meeting to cykliczna konferencja, podczas której eksperci i praktycy branży gastronomicznej mają okazję, by wymienić się wiedzą i doświadczeniem oraz dyskutować na ważne, zawodowe tematy. To również doskonała okazja do zdobycia nowych kontaktów biznesowych w ramach Business Speed Dating – ekspresowych spotkań restauratorów i dostawców produktów/usług dla branży HoReCa.
Jako organizator konferencji, zapewniamy uczestnikom dogodne warunki, by spotkania te były jak najbardziej efektywne i owocowały licznymi sukcesami zawodowymi.