Warsztaty „ABC Food Cost”, czyli co powinieneś wiedzieć o tym wskaźniku

0
2123
W czerwcu Latek Hotels i 4gastro zainaugurują otwarte warsztaty „ABC Food Cost” dedykowane dla właścicieli, szefów kuchni i managerów gastronomii. Szkolenia będą miały na celu wprowadzić w codzienne planowanie i realizacje „Food cost” w gastronomii niezależnej i hotelowej. Cykl potrwa przez całe wakacje aż do września.

Zespół Latek Hotels i 4gastro, czyli Business Premium Group Hotel & Restaurant, przez ponad rok swojej działalności przeszkolił ponad 300 osób z branży hotelarsko-gastronomicznej. Grupa Consultingowa Adama Latka i Sebastian Hikały-Dobrzańskiego znana jest już w Polsce i zagranicą. Swoją markę buduje dobierając do zespołu najwyższej klasy doświadczonych fachowców.

Latek i Hikała-Dobrzański bardzo dbają o swoich klientów, starając się przekazywać swoją praktyczną wiedzę na warsztatach, które prowadzą w hotelach. Za nimi już otwarcia restauracji czy edukacja praktyczna młodzieży w szkołach hotelarskich. Ich nowatorskie działania pozwoliły na podwyższenie zysków i zwiększenie popularności każdego hotelu, gdzie przeprowadzane były profesjonalne i unikatowe warsztaty branżowe. Co najważniejsze, nowatorskie podejście do tematów branżowych chwalą sobie sami uczestnicy szkoleń.

https://twitter.com/4GastroPREMIUM/status/981292675310784512

Chętnych, którzy chcą podwyższyć swoje kwalifikacje i dowiedzieć się więcej o wskaźnikach, budowie i planowaniu „Food costu” zapraszamy na zapisy. Warsztaty odbędą się w Hotelu Witkowski w Warszawie zlokalizowanym przy Al. Krakowskiej.

Formularz zgłoszeniowy dostępny jest pod linkiem: https://www.4gastro.eu/kontakt/.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.