Włoski Temat – Don Palermo nową restauracją w łódzkiej Sukcesji

3
3969

Restauracja „Włoski Temat – Don Palermo” to autorski projekt, nowa marka na polskim rynku i zarazem pierwszy lokal nowej sieci, która ma się sukcesywnie rozwijać pod tym szyldem. Plany właścicieli zakładają 10-15 otwarć rocznie – zarówno przy ulicach handlowych, jak i w galeriach. Jedna z następnych restauracji ma powstać w przyszłym roku przy Marszałkowskiej w Warszawie.

Lokal w Sukcesji działa w przestronnym i nowocześnie urządzonym wnętrzu. Jego specjalnością jest pizza na włoskim cieście, wypiekana na bazie wyłącznie oryginalnych produktów pod nadzorem rodowitego Włocha. Oprócz tego w menu jest szeroki wybór innych dań kuchni włoskiej, m.in. makaronów i zup, a także różnorodnych napojów.  W restauracji mają być organizowane rozmaite wydarzenia.

Przywiązujemy dużą wagę do rozwoju oferty kulinarnej, dając klientom coraz większy wybór. Dzięki temu Sukcesja jest dobrym miejscem zarówno na szybki posiłek czy lunch biznesowy,  jak i obiad w rodzinnym gronie – mówi Sławomir Jędrzycki, dyrektor zarządzający Sukcesji.

Sukcesja to centrum handlowym w Łodzi, położonym blisko ścisłego centrum, w sąsiedztwie m.in. Expo Łódź, Akademickiego Centrum Sportowo-Dydaktycznego PŁ i  nowych osiedli mieszkaniowych. Na ponad 128 tys. mkw. powierzchni całkowitej i około 45 tys. mkw. powierzchni najmu znajdują się pasaż handlowy ze strefą gastronomiczną i część rekreacyjno-rozrywkowa z najnowocześniejszym w Łodzi 9-salowym kinem Helios. Do dyspozycji klientów jest dwupoziomowy parking na ponad 1 tys. miejsc, na którym są dwie stacje ładowania pojazdów elektrycznych. Inwestorem jest spółka Fabryka Biznesu.

 

3 KOMENTARZE

  1. Pracowałem tam beznadzieja.. Umowy brak praca ma czarno zresztą jak reszta pracowników stawka miała być duża po czym okazała się 12 zł na godz żenada jedzenie fatalne brak zasad BHP!! Jednym słowem wykorzystywanie pracowników!

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.