Wojciech Rabiega szefem kuchni Saltic Resort & SPA Łeba

0
768
Fot.: LinkedIn - Wojciech Rabiega

W grudniu 2023 roku, Wojciech Rabiega rozpoczął pracę na stanowisku Szefa Kuchni w Saltic Resort & SPA Łeba, obiekcie hotelowym położonym między morzem a jeziorem Sarbsko, w otoczeniu lasu sosnowego.

Wojciech Rabiega przynosi do Saltic Resort & SPA Łeba bogate doświadczenie kulinarne, zdobyte w ciągu wielu lat pracy w różnych znaczących obiektach hotelowych i restauracyjnych w Polsce. Jego kariera zawodowa obejmowała między innymi stanowisko Executive Chef w Nad Sandelą w Lubawie, gdzie pracował od października 2021 do grudnia 2023. Ponadto, Rabiega był związany z Radisson Blu w Gdańsku oraz Hotel Tristan w Kątach Rybackich, gdzie pełnił funkcję Executive Chef.

Przed dołączeniem do zespołu Saltic Hotels, Wojciech Rabiega zdobywał również doświadczenie w Hotele SPA Dr Irena Eris na Wzgórzach Dylewskich oraz w Hotelu Platinum Palace Residence**** w Poznaniu, pracując na stanowiskach kulinarnych.

Saltic Resort & SPA Łeba to nowoczesny obiekt oferujący usługi hotelowe i SPA w standardzie czterogwiazdkowym. Hotel promuje filozofię slowfood i eko, kładąc nacisk na wykorzystanie nieprzetworzonych produktów oraz ograniczenie zużycia plastiku i materiałów drukowanych. Obiekt oferuje gościom różnorodne atrakcje, w tym możliwości aktywnego wypoczynku oraz zabiegi SPA.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.