Wojciech Rabiega szefem kuchni Saltic Resort & SPA Łeba

0
806
Fot.: LinkedIn - Wojciech Rabiega

W grudniu 2023 roku, Wojciech Rabiega rozpoczął pracę na stanowisku Szefa Kuchni w Saltic Resort & SPA Łeba, obiekcie hotelowym położonym między morzem a jeziorem Sarbsko, w otoczeniu lasu sosnowego.

Wojciech Rabiega przynosi do Saltic Resort & SPA Łeba bogate doświadczenie kulinarne, zdobyte w ciągu wielu lat pracy w różnych znaczących obiektach hotelowych i restauracyjnych w Polsce. Jego kariera zawodowa obejmowała między innymi stanowisko Executive Chef w Nad Sandelą w Lubawie, gdzie pracował od października 2021 do grudnia 2023. Ponadto, Rabiega był związany z Radisson Blu w Gdańsku oraz Hotel Tristan w Kątach Rybackich, gdzie pełnił funkcję Executive Chef.

Przed dołączeniem do zespołu Saltic Hotels, Wojciech Rabiega zdobywał również doświadczenie w Hotele SPA Dr Irena Eris na Wzgórzach Dylewskich oraz w Hotelu Platinum Palace Residence**** w Poznaniu, pracując na stanowiskach kulinarnych.

Saltic Resort & SPA Łeba to nowoczesny obiekt oferujący usługi hotelowe i SPA w standardzie czterogwiazdkowym. Hotel promuje filozofię slowfood i eko, kładąc nacisk na wykorzystanie nieprzetworzonych produktów oraz ograniczenie zużycia plastiku i materiałów drukowanych. Obiekt oferuje gościom różnorodne atrakcje, w tym możliwości aktywnego wypoczynku oraz zabiegi SPA.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.