Już ponad 4100 zł – to aktualny wynik licytacji na rzecz Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy! Cały dzień pracy Marcina Mączyńskiego, Macieja Strausa, Anny Gasińskiej, Rafała Krzyckiego, Rafała Pasenika i Karola Webera możecie licytować do 23 stycznia!
W poniedziałek ruszyliśmy z aukcją na rzecz Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Jeśli rozbijesz bank to na jeden dzień Marcin Mączyński, Maciej Straus, Rafał Pasenik, Rafał Krzycki, Anna Gasińska i Karol Weber zostaną pracownikami hotelu, restauracji lub dostawcy produktów dla branży HoReCa. Przyjadą w uzgodnionym terminie i podejmą się nawet najtrudniejszych zadań. Będą do dyspozycji 8 godzin. Zespół można zaangażować w jednym z działów:
- housekeeping
- recepcja
- restauracja
- kuchnia
- obsługa eventów
Dostawca natomiast może zaangażować np. w proces produkcji swoich produktów.
Przedstawiamy CV kandydatów 🙂
Od lat udziela się czynnie w organizacjach samorządowych sektora hotelarsko – turystycznego. W 2014 roku został wybrany do Rady Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego. Piastował stanowisko wiceprezesa zarządu Zrzeszenia Agentów IATA w Polsce. Był wiceprzewodniczącym Komisji IATA w Polskiej Izbie Turystyki a także członkiem Rady Programowej PIT. Zasiada w komisji Współpracy z Polonią Polskiego Komitetu Olimpijskiego. Marcin Mączyński jest absolwentem Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego. Jego hobby to lotnictwo i podróże.
Maciej Straus specjalizuje się w zarządzaniu i budowaniu marek hotelowych. W ciągu całej swojej pracy przeszedł drogę od instruktora harcerstwa, kierownika restauracji, młodszego kucharza, brand managera, dyrektora sprzedaży i hotelu oraz wykładowcy. Ludzie cenią go za dużą empatię i poczucie humoru. Od kilku lat buduje przekonanie w branży hotelarskiej, iż media społecznościowe również sprzedają. Podczas studiów psychologicznych i informatycznych zrozumiał jak kluczowa jest analiza i właściwe interpretowanie otaczającej nas rzeczywistości i danych. To wszystko sprawiło, że od kilku lat z powodzeniem angażuje się w kolejne projekty hotelowe i gastronomiczne. Maciej Straus jest członkiem rady programowej konferencji Hotel Meeting.
Anna Gasińska pracuje w branży hotelarskiej od 17 lat. Karierę rozpoczęła w dziale F&B hotelu Novotel Kraków Centrum****, następnie pracowała w sieci Hotel System. Od 2009 roku jest związana z firmą Osti-hotele, gdzie rozpoczęła pracę na stanowisku Front Office Managera w nowo otwartym Hotelu Kossak**** w Krakowie, by w 2012 roku objąć funkcję dyrektora generalnego Hoteli Kossak**** i Senacki****. Ukończyła studia na kierunku Turystyka i Rekreacja (Akademia Wychowania Fizycznego w Krakowie) oraz szereg branżowych szkoleń. Jest ekspertem w obszarze hotel & revenue management. W 2016 roku otrzymała nagrodę Hotelarz Roku w kategorii Dyrektor Generalny Hotelu Niezależnego. Angażuje się razem ze swoimi pracownikami w akacje charytatywne takie jak Dni Dawcy Szpiku, jest inicjatorką dobroczynnego przedsięwzięcia „Krakowscy Hotelarze dzieciom” – w myśl zasady, że nic tak nie integruje, jak wspólne pomaganie. Anna Gasińska jest także członkiem Rady Programowej konferencji Hotel Meeting.
Rafał Pasenik od ponad 20 lat pracuje w branży HoReCa – zna jej problemy, potrzeby i możliwości. Pomaga swoim Klientom osiągać sukces w aktywnej sprzedaży, podnoszeniu jakości oferowanych usług oraz w budowaniu stałych, zmotywowanych i zaangażowanych w swoją pracę zespołów. Zawsze gra o sukces moich Klientów ponieważ jest wierny przekonaniu, że najważniejsi są Goście, ponieważ dzięki nim wszyscy mamy pracę i najdroższe w restauracji jest puste krzesło. Współprowadzi audycję Gastrolekcje w Horeca Radio.
Karol Weber znany jest w branży pod pseudonimem Inspektor Hotelowy. Z wykształcenia hotelarz i magister zarządzania zasobami ludzkimi. Z branżą hotelarską związany jest od blisko 20 lat. Zdobywał wiedzę i doświadczenie na stanowiskach liniowych i kierowniczych w Recepcji, Służbie Pięter i Gastronomii, w międzynarodowych sieciach hotelowych (m.in. Four Seasons i InterContinental).
Weber propaguje kulturę organizacyjną opartą na rozwijaniu kapitału ludzkiego, dbałości o najwyższą jakość świadczonych usług oraz zasadzie ‘jeden zespół – wspólny cel’. Swoją wiedzą, pasją i energią dzieli się z innymi, którym również zależy na profesjonalizacji polskiego hotelarstwa. Specjalizuje się zwłaszcza w hotelach butikowych i luksusowych. Doradza inwestorom przy tworzeniu koncepcji hoteli, pomaga w ich otwarciach, kontroluje jakość obsługi i szkoli personel.
Na swoim blogu Enjoyyourstay.pl opisuje trendy w hotelarstwie i podróżach, recenzuje i rekomenduje hotele. Od października współprowadzi także w Horeca Radio cykl audycji pt. „W oparach luksusu”, w których będzie poruszać różnorodne wątki dotyczące usług luksusowych w branży HoReCa oraz wskazywać nowe trendy.
Rafał Krzycki
Organizator konferencji Gastro Meeting, wydawca portalu Horeca Business Club oraz pierwszego na świecie Horeca Radio. Od 20 lat związany z branżą wydawniczą. Doskonale zna środowisko hotelarzy i restauratorów. Na co dzień współpracuje z wieloma organizacjami branżowymi, co sprawia, że posiada bardzo aktualną wiedzę na temat sektora HoReCa w Polsce.
Termin wykonania usługi ustalony zostanie ze zwycięzcą, jednak czas jej realizacji jest ograniczony do 30 września 2020 roku. Usługa może być wykonana tylko na terenie Polski. Wylicytowana czwórka na własny koszt dojedzie w dowolny zakątek Polski. Aktualna cena przekroczyła 4100 zł. Czekamy na więcej! Przypominamy aukcja trwa do 23 stycznia!
Z dnia pracy w zwycięskim obiekcie lub firmie powstanie obszerna relacja w mediach społecznościowych oraz na portalu Horeca Business Club. Zatem oprócz dodatkowych rąk do pracy zyskujecie świetną okazję by móc się wypromować, wymienić wiedzą i doświadczeniem z ludźmi z branży.