Zarządzanie sytuacyjne a gotowość pracownika: klucz do dynamicznej efektywności w HoReCa

0
524
Fot.: Horeca Business Club

Na XV jubileuszowej konferencji Hotel Meeting jedną z prelegentek będzie Anna Urbańska, ekspertka od zarządzania i autorka wielu programów szkoleniowych, której prezentacja zatytułowana „Zarządzanie sytuacyjne a gotowość pracownika: klucz do dynamicznej efektywności w HoReCa” wniesie istotną wartość dla każdego menedżera w branży hotelarskiej i gastronomicznej.

Anna Urbańska omówi, jak zarządzanie sytuacyjne może wspierać elastyczność i adaptacyjność w zespołach hotelowych. Dzięki dopasowaniu stylu zarządzania do poziomu gotowości i umiejętności pracowników, menedżerowie mogą uzyskać większą efektywność i motywację zespołu, a także podnieść jakość obsługi gości – kluczowy element sukcesu w branży HoReCa.

Prezentacja podkreśli również, jak istotne jest dostosowanie stylu zarządzania do potrzeb pracowników, co zwiększa ich zaangażowanie i gotowość do efektywnej pracy. Zarządzanie sytuacyjne to także skuteczniejsze rozwiązywanie problemów i efektywniejsze zarządzanie zespołem, dzięki czemu menedżerowie są lepiej przygotowani do reagowania na wyzwania i nieprzewidziane sytuacje.

Jeśli chcesz zbudować bardziej zgrany i wydajny zespół, poprawić jakość obsługi i wznieść zarządzanie na wyższy poziom, nie przegap tej inspirującej prelekcji!

Pełny program konferencji oraz bilety znajdziesz na stronie: hotele.bsdpoland.pl.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.