Zdrowa Krowa przyciąga coraz więcej miłośników zdrowego odżywiania

1
1815
Lokale pod szyldem „Zdrowa Krowa” to miejsca z pasją, wpisujące się w kulturę slow food, gdzie posiłki przygotowywane są według domowych receptur, z wykorzystaniem najwyższej jakości składników. To sprawia, że chętnie stołują się tam osoby dbające o sylwetkę – dietetycy, kulturyści czy sportowcy.

Zdrowa Krowa serwuje domowego wypieku bułki, najwyższej jakości mięso i świeże warzywa od lokalnego dostawcy. Każdy szczegół decyduje o smaku, dlatego w restauracjach tej sieci kompleksowo dba się o jakość. Każdego dnia lokalni dostawcy dostarczają świeże warzywa i owoce, a każdej nocy w pobliskiej piekarni wypiekane są bułki domowego wypieku, nie zawierające konserwantów czy ulepszaczy. Codziennie rano przywożona jest też do wszystkich lokali najlepszej jakości wołowina wykorzystywana do burgerów i steków, która pochodzi z polskiej hodowli krów z pewnego źródła. Za każdym razem mięso wołowe jest własnoręcznie formowane oraz doprawiane solą i pieprzem przez kucharzy, którzy nie używają tzw. gotowców. Codziennie przygotowują oni także od 5 do 10 litrów majonezu, na bazie którego powstaje autorski sos aioli. Wyjątkiem jest ketchup znanej międzynarodowej marki, który jest wyrobem najwyższej jakości, a co za tym idzie nieodłącznym elementem wielu burgerów serwowanych w restauracjach pod tym szyldem.

Zdrowa Krowa wyróżnia się czymś jeszcze na tle innych lokali gastronomicznych – to obecnie czołowa restauracja z burgerami, która jest uwielbiana przez osoby dbające o sylwetkę, dietetyków i kulturystów. Z tej potrzeby powstały opcje burgerów w 100% oparte o dietę paleo. Goście mogą spróbować burgerów przygotowanych z pieczarek portobello, lub awokado zamiast bułek – w pełni z nieprzetworzonych produktów, w pełni bez glutenu i nabiału, doskonałych jako posiłki przedtreningowe i potreningowe. Sieć przykłada dużą wagę do współpracy z osobami ze środowiska sportu, stąd powiązanie Zdrowej Krowy z aktywnością fizyczną i zdrowym trybem życia jest tak silne.

Franczyzodawca Zdrowej Krowy bardzo starannie dobiera również partnerów. Budżet na inwestycję jest ważny, ale pasja i zaangażowanie to główne czynniki sukcesu w tym biznesie. Decydując się na otwarcie własnego lokalu tej marki franczyzobiorca otrzymuje pełną opiekę i wsparcie na każdym etapie inwestycji, a także w czasie funkcjonowania restauracji.

1 KOMENTARZ

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.