Zmiany w ofercie gastronomicznej – popularność zyskują szybkie i proste w przygotowaniu dania!

0
1826

Rynek gastronomiczny w obliczu pandemii mierzy się z wieloma problemami, dlatego też przygotowanie oferty gastronomicznej to ciągłe poszukiwanie nowych rozwiązań, które finalnie mają zaskoczyć gości.

Producenci inwestują w nowe pomysły i bezpieczne rozwiązania. Cała branża HoReCa, restauracje, hotele, kawiarnie, sklepy czy stacje benzynowe doskonalone wiedzą, że jakość i bezpieczeństwo to podstawa każdego biznesu. Skala warunków, które trzeba spełnić aby z sukcesem rozwijać biznes jest ogromna i szczególnie trudna w czasach kiedy liczba obostrzeń jest tak duża.

Odwrotną tendencję widzimy w kuchni, większość lokali ogranicza swoją ofertę dań, które serwuje na wynos. Popularnością cieszą się dania typu street food, szybkie w przygotowaniu, sprawdzające się nie tylko w dowozie ale również w ogródkach, które jak liczymy otworzą się już niebawem. Warto więc szukać rozwiązań, które pomogą w przygotowaniu.

Z pomocą przychodzą nam dostawcy produktów i rozwiązań, którzy za nas poszukują nowych technologii ułatwiających pracę gastronomii. Tu warto odświeżyć sobie kontakt do sprawdzonych firm, które chętnie dzielą się swoją wiedzą i podpowiadają najlepsze rozwiązania technologiczne pasujące do danego konceptu.Urządzenia gastronomiczne tj. automatyczne ekspresy do kawy, kolbowe ekspresy wykonane ze staranną precyzją i wyjątkowym designie, piece konwekcyjno-parowe, piece hybrydowe, automatyczne wyciskarki do soków czy bezdotykowe i bezzapachowe frytownice, to tylko część oferty dostępnej na rynku, którą warto sobie odświeżyć.

To chcielibyśmy Wam pokazać na przykładzie oferty firmy Best CS nowoczesne rozwiązania wpisujące się w trend popularności szybkich i prostych w przygotowaniu dań. Nowość od marki QualityFry – Big Carrousel trafił właśnie do warszawskiego showroom marki Best Company Solutions. Urządzenie dzięki powiększonej komorze zapewnia jeszcze bardziej wydajne smażenie, a obsługa jest bardzo prosta dzięki dużemu, przejrzystemu kolorowemu ekranowi z grafikami. Qualityfry wprowadziło wiele innowacji, ale niezmienna pozostaje technologia bezdymowego i bezzapachowego smażenia, która jest charakterystyczne dla tej marki.

Qualityfry to urządzenia mające na celu maksymalne przyspieszenie procesu przygotowywania szybkich dań i przekąsek przy zachowaniu wysokiej jakości produktów. Kompaktowa konstrukcja i wydajność maszyny umożliwia przyrządzenie potrawy w rekordowo szybkim czasie, oscylującym w granicach 2-5 minut!

Zobaczcie co można przygotować w tych urządzeniach.

Prostota obsługi jest kluczowa w szybkości i łatwości korzystania z tych urządzeń. Pracownik kuchni musi jedynie umieścić składniki w wewnętrznym podajniku, wybrać odpowiedni program i poczekać na zakończenie smażenia, aby uzyskać idealnie przyrządzony produkt bez nadmiaru tłuszczu.

Oczywiście nie zapominamy o tym, że obsługa punktów gastronomicznych to doświadczenie, kompetencje, budowanie relacji z zespołem i klientami, dbanie zachowanie odpowiednich standardów ale również urządzenia, które są podstawą do przygotowywania wysokiej jakości posiłków i napojów.

Tak wygląda opisywane przez nas urządzenie

Osoby zainteresowane bliższym poznaniem urządzeń i prezentacją zapraszamy do umówienia spotkania z ekspertami BEST CS: [email protected]
Więcej o firmie: www.best-cs.pl

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.