Zmiany w ofercie gastronomicznej – popularność zyskują szybkie i proste w przygotowaniu dania!

0
1788

Rynek gastronomiczny w obliczu pandemii mierzy się z wieloma problemami, dlatego też przygotowanie oferty gastronomicznej to ciągłe poszukiwanie nowych rozwiązań, które finalnie mają zaskoczyć gości.

Producenci inwestują w nowe pomysły i bezpieczne rozwiązania. Cała branża HoReCa, restauracje, hotele, kawiarnie, sklepy czy stacje benzynowe doskonalone wiedzą, że jakość i bezpieczeństwo to podstawa każdego biznesu. Skala warunków, które trzeba spełnić aby z sukcesem rozwijać biznes jest ogromna i szczególnie trudna w czasach kiedy liczba obostrzeń jest tak duża.

Odwrotną tendencję widzimy w kuchni, większość lokali ogranicza swoją ofertę dań, które serwuje na wynos. Popularnością cieszą się dania typu street food, szybkie w przygotowaniu, sprawdzające się nie tylko w dowozie ale również w ogródkach, które jak liczymy otworzą się już niebawem. Warto więc szukać rozwiązań, które pomogą w przygotowaniu.

Z pomocą przychodzą nam dostawcy produktów i rozwiązań, którzy za nas poszukują nowych technologii ułatwiających pracę gastronomii. Tu warto odświeżyć sobie kontakt do sprawdzonych firm, które chętnie dzielą się swoją wiedzą i podpowiadają najlepsze rozwiązania technologiczne pasujące do danego konceptu.Urządzenia gastronomiczne tj. automatyczne ekspresy do kawy, kolbowe ekspresy wykonane ze staranną precyzją i wyjątkowym designie, piece konwekcyjno-parowe, piece hybrydowe, automatyczne wyciskarki do soków czy bezdotykowe i bezzapachowe frytownice, to tylko część oferty dostępnej na rynku, którą warto sobie odświeżyć.

To chcielibyśmy Wam pokazać na przykładzie oferty firmy Best CS nowoczesne rozwiązania wpisujące się w trend popularności szybkich i prostych w przygotowaniu dań. Nowość od marki QualityFry – Big Carrousel trafił właśnie do warszawskiego showroom marki Best Company Solutions. Urządzenie dzięki powiększonej komorze zapewnia jeszcze bardziej wydajne smażenie, a obsługa jest bardzo prosta dzięki dużemu, przejrzystemu kolorowemu ekranowi z grafikami. Qualityfry wprowadziło wiele innowacji, ale niezmienna pozostaje technologia bezdymowego i bezzapachowego smażenia, która jest charakterystyczne dla tej marki.

Qualityfry to urządzenia mające na celu maksymalne przyspieszenie procesu przygotowywania szybkich dań i przekąsek przy zachowaniu wysokiej jakości produktów. Kompaktowa konstrukcja i wydajność maszyny umożliwia przyrządzenie potrawy w rekordowo szybkim czasie, oscylującym w granicach 2-5 minut!

Zobaczcie co można przygotować w tych urządzeniach.

Prostota obsługi jest kluczowa w szybkości i łatwości korzystania z tych urządzeń. Pracownik kuchni musi jedynie umieścić składniki w wewnętrznym podajniku, wybrać odpowiedni program i poczekać na zakończenie smażenia, aby uzyskać idealnie przyrządzony produkt bez nadmiaru tłuszczu.

Oczywiście nie zapominamy o tym, że obsługa punktów gastronomicznych to doświadczenie, kompetencje, budowanie relacji z zespołem i klientami, dbanie zachowanie odpowiednich standardów ale również urządzenia, które są podstawą do przygotowywania wysokiej jakości posiłków i napojów.

Tak wygląda opisywane przez nas urządzenie

Osoby zainteresowane bliższym poznaniem urządzeń i prezentacją zapraszamy do umówienia spotkania z ekspertami BEST CS: [email protected]
Więcej o firmie: www.best-cs.pl

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.