Odświeżony wygląd restauracji oraz rozwój sieci w całym regionie – marka Subway wprowadza nowe rozwiązania. Pierwszy zrewitalizowany lokal amerykańskiego giganta pojawił się już w Gdyni, na stacji paliw Lukoil, przy ulicy Morskiej 290.
Nowy koncept „Fresh Forward” wyróżnia się innowacyjną aranżacją wnętrza. Ma ona na celu głównie zachęcenie gości do częstszych odwiedzin w lokalu oraz przyciągnięcie uwagę partnerów biznesowych, zainteresowanych franczyzą pod szyldem Subway.
Źródło: Foodable Network
Amerykański potentat gastronomiczny jest obecny w Polsce od prawie 20 lat i liczy już ponad 100 restauracji. Początki firmy sięgają jednak 1965 roku. Aktualnie Subway posiada ponad 43 tys. lokali w ponad stu krajach na całym świecie. Od siedmiu lat jest największą pod względem liczby lokali siecią restauracji szybkiej obsługi. Każda z nich jest własnością zarządzanej przez Suzanne Greco firmy i prowadzona jest przez partnera franczyzowego.