Zmodernizowany koncept popularnej sieciówki już w Polsce

0
1513
Odświeżony wygląd restauracji oraz rozwój sieci w całym regionie – marka Subway wprowadza nowe rozwiązania. Pierwszy zrewitalizowany lokal amerykańskiego giganta pojawił się już w Gdyni, na stacji paliw Lukoil, przy ulicy Morskiej 290.

Nowy koncept „Fresh Forward” wyróżnia się innowacyjną aranżacją wnętrza. Ma ona na celu głównie zachęcenie gości do częstszych odwiedzin w lokalu oraz przyciągnięcie uwagę partnerów biznesowych, zainteresowanych franczyzą pod szyldem Subway.

Źródło: Foodable Network

Amerykański potentat gastronomiczny jest obecny w Polsce od prawie 20 lat i liczy już ponad 100 restauracji. Początki firmy sięgają jednak 1965 roku. Aktualnie Subway posiada ponad 43 tys. lokali w ponad stu krajach na całym świecie. Od siedmiu lat jest największą pod względem liczby lokali siecią restauracji szybkiej obsługi. Każda z nich jest własnością zarządzanej przez Suzanne Greco firmy i prowadzona jest przez partnera franczyzowego.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.